Resul Dindar: Trabzonspor'un menfaati için...

Üyeliği iptal edilen isimler arasında Resul Dindar da yer aldı

Resul Dindar: Trabzonspor'un menfaati için...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da önceki yönetimler döneminde gerçekleştirilen usulsüz üye kayıtları için harekete geçen bordo mavil yönetim yüzlerce üyenin üyeliğini iptal etmişti. Yeniden üye yapılacak ve yasallaşıtrılacak olan bu üyeler arasında Karadenizli ünlü sanatçı Resul Dindar'ın da yer aldığı ortaya çıktı.

Yönetimlerin kontenjan fazlası yaptığı üyelikler nedeniyle mağduriyet yaşayan üyelerden biri olan Dindar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yönetime destek olarak kulübün menfaati söz konusu olduğunda gerekirse yeniden başvuru yapacağını söyledi.

Dindar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Trabzonspor Kulübü’nden tüzüğe aykırı kayıt ollduğu belirlenen fazla üyelerin, üyelikten çıkarıldığı belirtildi. Konu ile ilgili gerekçeler 04.06.2018 tarihinde Trabzonspor resmi internet sitesinde yayınlandı…

Üyelikten çıkartılan isimler arasında maalesef ki benimde adım yer alıyor. Bu gelişme ile alakalı olarak aynı duyguları yaşadığım ve önemli bir amacı yüreğimde taşıdığım değerli Trabzonspor taraftarlarınca, camiasına, dostlarım, arkadaşlarım ve sevenlerime bir açıklama yapmak istiyorum.

Trabzonspor kulüp yönetimimiz bazı gerekçeler ve sebepler doğrultusunda beni de üyelikten çıkarmıştır. Evet… Fakat Trabzonspor’un menfaatleri ve çıkarları için gerekirse üyeliğimi tekrardan gözden geçirip , yeniden üyelik başvurusu yapacağım.  Daima saygılı, dürüst ve tarihine yakışır bir Trabzonspor taraftarı olmaya gayret edeceğim. Trabzonspor sevgisinin bende bir Aşk, Karadenizimin her futbol takımının benim için bir başka değerli olduğunu da ayrıca ifade eder, saygı ve sevgilerimi  sunarım…

resul dündar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor