Remy olayının perde arkası: Transferin içindeki isimden Haber61’e çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor’un Remy transferinin içinde yer alan isim Haber61’e konuştu.

Remy olayının perde arkası: Transferin içindeki isimden Haber61’e çarpıcı açıklamalar

Haber61 – Spor Servisi - Devre arası transfer döneminde Trabzonspor’un gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Fransız oyuncu Loic Remy’nin menajeri  Deniz Kızılöz’ün geçtiğimiz günlerde yayınladığı belgeler gündeme bomba gibi düşmüştü. Başkan Muharrem Usta ile Kızılöz’ü yalanlamıştı.



Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Haber61 TV’de yayınlanan Tuncay Lakot’un sunduğu ve Gazeteci-Yazar İhsan Öksüz’ün yorumları ile katkıda bulunduğu ‘Şehrin Nabzı’ programına konuk olan Trabzonspor eski menajeri Caner Çuvalcıoğlu Remy transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Sosyal medyadan bir kullanıcının oyuncuyu kendisine ilettiğini belirten Cuvalcıoğlu “Bu Remy’i beni sosyal medyadan ekleyen bir arkadaş oyuncu olarak sunmuş. Bende kendisine ben futbolcu menajeri değilim, kulüp menajeriyim, bu oyuncuyu kendi kulübün olan Trabzonspor’a tanıdıklarım vasıtasıyla sunarım. Ama ben oyuncu menajeri değilim, bunu bilin diye kendisine söyledim" dedi.

Cuvalcıoğlu, bu kişinin kendisine “Bizde zaten Trabzonspor ile ilgili sizler kontak kurmuştuk” dediğini ifade ederek, “Bende bunu ilettim. Başka oyuncularda ilettim. Trabzonspor’un o dönem oyuncu aradığı mevkilerle ilgili oyuncular ilettim. Ben daha öncede yaptım bunu. Başkana direk ilettim. Önce Trabzonspor çok ilgilenmedi. Sonra bana bir geriye dönüş oldu tekrar. “Fiyatını sorar mısın?” dediler. Sordum yüksekti. Bana gelen ilk rakam yıllık 2.5-3 Milyon Euro. Bonservisi yok. Bana söylenen bonservisi yok kendisi 2.5 - 3 Milyon Euro istiyordu. Kariyerli bir oyuncu. Trabzonspor’a bu şekilde sunduk pahalı geldi. Birkaç gün sonra Başkan bana bu oyuncunun fiyatında indirim yaparlar mı diye sordu? Konuşuyoruz başkanla. Bende menajerini aradım. Söyledikleri rakamın biraz altında bir rakam ve 2.5 yıllık bir sözleşme önerdim. Menajer oyuncunun uçtuğunu, Arap ve Çin kulüplerinden tekliflerin olduğunu ve 3 Milyon Euro’nun altında çok fazla olabileceğini düşünmüyorum dedi. Hatta Galatasaray’ın devreye girdiğinden bahsetti ki ben anladım bunlar fiyatı şişirmeye çalışıyorlar. Başkanla da son konuşmamda bu fiyata bu transfer olmaz deyip ben kendi açımdan kapatmıştım.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Deniz Kızılöz’e yapılan 7.5 Milyon Euro’luk teklifin Trabzonspor’dan yapılıp yapılmadığını öğrenmesi için bu kişinin kendisi ile irtibata geçtiğini söyleyen Caner Çuvalcıoğlu, “Birkaç gün sonra oyuncuyu bana sunan menajer, oyuncunun temsilcisi Deniz Kızılöz’e toplamda 7.5 Milyon Euro’luk bir teklif geldiğini. Bu teklifin Trabzonspor’dan yapılıp yapılmadığını Başkandan öğrenir misin bana dedi. Başkanı aradım ulaşamadı. Kulüpte bu işleri yapan arkadaşlarla konuştum. Teklifin kendileri tarafından hazırlanmadığını söylediler. Hemen ardından Başkan aradı. Kesinlikle evrak sahte biz böyle bir teklif yapmadık dedi. Bende başkandan aldığım cevabı kendilerine ilettim. Trabzonspor’un böyle bir teklifi yok. Bu evraka sakın itibar etmeyin diye söyledim.  Daha sonrasını da bilmiyorum. Bir iki gün önce de bu olay patlak verdi. Benim bildiğim kısmı bu.” dedi.

Remy olayının perde arkası: Transferin içindeki isimden Haber61’e çarpıcı açıklamalar
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler