"Rekabet Trabzonspor'un işine yarayacak"

Yanal takımını motive etmeyi sürdürürken rekabetin Trabzonspor'a yarayacağını söyledi.

"Rekabet Trabzonspor'un işine yarayacak"
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, genç oyuncuların da katkılarıyla takımdaki rekabetin üst seviyede olduğunu belirterek, ''Rekabette kazanan Trabzonspor olacak'' dedi.

Spor Toto Süper Lig’de kötü başlayan sezonun ardından ikinci yarıda toparlanarak iyi bir çıkış yakalayan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal futbolcularına güvendiğini, takımdaki genç oyuncuların da önünün açık olduğunu söyledi. Tüm futbolculara ihtiyaçları olduğunu anlatan Yanal, şunları söyledi:

''Yusuf Yazıcı olsun, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Erdoğan olsun hepsi bu takımın yetiştirdiği oyuncular. Genç futbolcularımıza inanıyorum ve önlerinin açık olduğunu düşünüyorum. Bu donanım ve altyapıya sahipler. Abdülkadir Ömür’e de, Yusuf Yazıcı ve Yusuf Erdoğan’a da tüm oyuncularımıza ihtiyacımız var. Bugün Yusuf Yazıcı oynuyor, yarın diğer futbolcuların da zamanı gelecek. Herkes forma giyecek.''

'REKABETTE KAZANAN TRABZONSPOR OLACAK'

Takımda rekabetin üst seviyede olduğuna işaret eden Yanal, ''Genç oyuncularımıza ve takımıza güveniyorum. Takımda üst seviyede bir rekabet var. Önemli olan Trabzonspor’un başarısı. Rekabetin içinde kazanan Trabzonspor olacak. Şu anda da kazanıyoruz. Bu şekilde yolumuza devam ederek sezonu iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor