Rakip Bursa'da santrafor sıkıntısı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

Rakip Bursa'da santrafor sıkıntısı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor Pazar günü saat 19:00'da sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

İki takımda karşılaşacakları maç öncesi son hazırlıklarını sürdürürken, rakip Bursaspor'da sakatlıklar teknik heyeti düşündürüyor. Zorlu maç öncesi takımın santraforlarından Bogdan Stancu'nun forma giyemeyecek. Diafara Sakho'nun durumu maç saatinde belli olacak. Saktlıkları bulunan Jires Kambo ve Abdullahi Shehu'da Trabzon'a götürülmeyen isimler oldu.

Zorlu maç öncesinde bordo-mavili ekip 15 puanla 7. sırada bulunurken, yeşil-beyazlılar, 12 puanla 11. sırada yer alıyor.

Ligde 85. randevu 
İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 85. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 84 karşılaşmada Trabzonspor 43 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, Bursaspor ise 12 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. Trabzonspor 127 gol atarken, yeşil-beyazlılar 67 kez fileleri havalandırdı. 

Düdük Ulusoy'da 
Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanacak müsabakayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise, Suat Arslanboğa olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor