Qatar National Bank Trabzonspor'u şimdiden uçurdu

Trabzonspor son 2.5 yılın zirvesinde

Qatar National Bank Trabzonspor'u şimdiden uçurdu

Trabzonspor, Finansbank'ın yeni sahibi Qatar National Bank ile sponsorluk görüşmelerine başladığını duyurdu.  Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketmiz ile QNB ( Qatar National Bank S.A.Q. ) arasında, forma göğüs ana sponsorluğu yapılması konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Güne yükselişle başlayan şirketin hisseleri haberin ardından kazançlarını iyice artırarak yüzde 8,2'nin üzerinde yükseldi ve Şubat 2013'ten bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Katarlı QNB, National Bank of Greece'in Finansbank'taki yüzde 99.81 payının tamamını 2.7 milyar euroya satın alarak Türkiye pazarına geçen sene sonunda girmişti.


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, daha önce Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Elbette güneş bize de doğacak. 'İşte budur' demeye var mısınız? Bordo mavili formayla dev bir dünya markası yakında el ele" demişti. Muharrem Usta, dün attığı tweette de, "Biliyoruz, hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var. O halde yarın başlayalım ne dersiniz" diye tweet atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor