Puchacz'ın kulübünden Trabzonspor açıklaması

Union Berlin'den, Puchacz'ı neden Trabzonspor'a kiraladıklarına dair açıklama geldi.

Puchacz'ın kulübünden Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor Union Berlin’den Tymoteusz Puchacz’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katarken Alman ekibinden de oyuncunun transferine neden izin verdiklerini belirten bir açıklama geldi.

22 yaşındaki oyuncu yarım sezon boyunca Trabzonspor forması giyeceği kaydedilirken bu süreçte bordo - mavililerin oyuncuya kiralama ücreti ödemeyeceği ancak sözleşmede satın alma opsiyonunun da bulunmadığı belirtildi.

Transfer hakkında konuşan Union Berlin’in futbol direktörü Oliver Ruhnert, “Ona şu anda burada oynama garantisi veremeyiz. Bu nedenle 6 ay oynaması için bir fırsat vermek istedik” dedi.

Trabzonspor’un kaliteli bir kadroya sahip olduğuna dikkat eken Ruhnert, “Trabzonspor çok kaliteli bir kadroya sahip ve çok iyi bir sezon geçiriyor. Ayrıca iyi bir kiralık partner olarak görüyoruz. Bize dönmeden önce Trabzonspor, gelişimine kesinlikle yardıcı olacaktır” dedi.

Fotospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor