Popov Trabzonspor'u ona sordu!

Trabzonspor'un gündemindeki isimlerden Ivelin Popov, Kasımpaşa'da forma giyen vatandaşını arayarak Trabzonspor'u sordu.

Popov Trabzonspor'u ona sordu!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın "Üç futbolcu ile anlaşma aşamasındayız. 2 oyuncu ile de görüşmelerimiz sürüyor" açıklamasının ardından gözler Bordo-Mavili yönetime çevrilmişti. Bu sezonu hayal kırıklığıyla geçiren Trabzonspor, açılışı yapılan Şenol Güneş Stadı'na yeni yıldız isimler getirmek istiyor.

"POPOV, BANA TRANSFERİ SORDU"

Trabzonspor'un gündeminde yer alan isimlerden birinin Bulgar orta saha oyuncusu Ivelin Popov olduğu ortaya çıktı. Spartak Moskova'da forma giyen Bulgar oyuncu İvelin Popov ile ilgili Kasımpaşa forması giyen vatandaşı Strahil Popov'dan açıklama geldi.

Rus basınına, Ivelin Popov ile transfer hakkında konuştuklarını itiraf eden Strahil Popov, "Ivelin ile de konuştuk. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmiyorum. Spartak Moskova, Rusya Ligi'nde lider durumda; Trabzonspor ise Türkiye'de orta sıralarda. Eğer ayrılırsa şampiyonluk için mücadele edemeyecek, Trabzonspor'da takımın atmosferi şu anda iyi değil ama kararı yine de kendisi verecek" dedi

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor