Pereira'dan Trabzonspor açıklaması: Daha avantajlılar

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, kaybettikleri Başakşehir karşılaşması sonrası Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda daha avantajlı olduğunu söyledi.

Pereira'dan Trabzonspor açıklaması: Daha avantajlılar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Başakşehir maçıyla ilgili, “Vücut olarak sahadaydık, kafa olarak değildik. Normal şartlarda oynamış olsaydık kazanma ihtimalimiz daha yüksekti. Reaksiyon göstermeye çalıştık, skordan mutlu değiliz“ diye konuştu.
Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Frankfurt maçının yansımalarını gördüklerini belirterek, “Almanya’da oynadığımız maçın faturasını ödedik. Orada yüksek konsantrasyon gerektiren, fiziksel olarak yoran bir maçtı. Seyahat ve maç gecesi oyuncular az uyumak zorunda kaldı ve takım yorgundu. Sahada reaksiyon gösteremedik, baskı yapmakta geç kaldık. Vücut olarak sahadaydık, kafa olarak değildik. Normal şartlarda oynamış olsaydık kazanma ihtimalimiz daha yüksekti. Reaksiyon göstermeye çalıştık, skordan mutlu değiliz. Rakipte maçın son bölümünde ikinci golü atıp maçı bitirdi. Dinlenmek için çok az süremiz oldu. Zaten Avrupa maçlarımızdan sonra takımların performansına baktığımızda bugün gördük ki Galatasaray’da kaybetti. Beşiktaş sıkıntılar yaşadı ve maçı çevirip şansla kazandı. Avrupa maçı sonrası bu tarz faturalar ödeyebiliyorsunuz“ dedi.

Vitor Pereira son olarak Fenerbahçe taraftarları ile ilgili sorulan soruya, “Biz geldiğimizden beri 14. maçımızı oynadık. Bugün ilk kaybettiğimiz maç oldu. Bu takımın karakteri ve kalitesi var bu takım birlik olmuş durumda. Gerçekten çok iyi çalışıyorlar. Şampiyonluk için savaşacağız. Rakiplerimizde puan kaybedecek. Trabzon biraz daha avantajlı Avrupa da oynamadığı için. Sadece 3 puan gerideyiz. Devam etmemiz gerekiyor. Vücut ve kafa olarak odaklanmış durumdayız. Bu takım şampiyonluk yarışında gereken cevabı verecek. Avrupa’da da en iyi performansı sergileyeceğiz. Bir gün en tepede görüp kaybettiğimiz de de çok kötüyüz diye düşünmemeleri gerekiyor. Biz yoğun tempoya alışacağız, vücutta alışacak, sakat olan oyuncular iyileşecek. Taraftarlarımız bu takıma güvensinler bu takımda çalışan herkes bu takımın çok iyi olması için çalışacağız ki sene sonunda kupalarla kutlama yapabilelim“ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler