Pereira'dan mesaj var! Kararını verdi

Joao Pereira'a mesaj yayınladı.

Pereira'dan mesaj var! Kararını verdi

Trabzonsporlu oyuncu Joao Pereira sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda futbol oynamaya devam etmek istediğini belirtti.

Pereira, "Herkese Merhabalar! Öncelikle son günlerde aldığım onbinlerce mesaja teşekkür etmek istiyorum, her türden mesaj aldım , ama en çok da destek, takdir ve saygı mesajları aldım.
Sadece bana değil, aileme de gösterilen böylesi bir sevgiye nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Sporting ve Valenciacf gibi , daha önce oynadığım takımlarda da taraftarlardan büyük bir sevgi görmüştüm, ancak buradaki sevgiyi tarif etmekte dahi zorlanıyorum.
Bugün sizlere Antalyaspor maçında da olduğu gibi, saha içerisinde bir şekilde takıma yardımcı olabileceğimi gösterdiğim sürece, her sabah uyandığımda, o bitmeyen, antrenman yapma isteğiyle uyandığım sürece, futbol oynamaya devam ettiren o devasa tutkum devam ettiği sürece, bu işi tüm benliğimle yapma aşkım devam ettiği sürece, ve herşeyden en önemlisi fiziken ve mental açıdan saha içinde devam etmeye uygun hissettiğim sürece, kariyerime o dört çizginin içinde devam edeceğimi ifade etmek istiyorum. Teşekkürler."
ifadelerine yer verdi.

Pereira'dan mesaj var! Kararını verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler