Pereira'dan Avcı'ya: Futbolu ne zaman bırakacağıma asla karar veremez

Trabzonspor'dan ayrılarak Sporting Lisbon'a transfer olan Joao Pereira dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Pereira'dan Avcı'ya: Futbolu ne zaman bırakacağıma asla karar veremez

Trabzonspor'da sözleşmesinin bitmesine 5 ay kala alınan kararla yollar ayrılan Joao Pereira ülkesinde Jornal de Noticias gazetesine röportaj verdi.

Pereira röportajında "Kendimi iyi hissediyorum ve bir buçuk yıl daha oynamak istiyorum. Kariyerimi ne zaman bitireceğime karar verecek olan bir koç değil" dedi.

Teknik direktörlük için önünde bir süre daha olduğunu söyleyen Portekizli oyuncu kurs alması gerektiğini dile getirdi. Oynadığı kulüpleri göz önüne aldığında daha fazla kupa ve ünvana sahip olması gerektiğini söyleyen Pereira " Yine de Kariyerimle gurur duyuyorum ama gittiğim kulüpleri de göz önünde bulundurarak daha çok unvanım olması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Pek çok yere gittiğini söyleyen Pereira "Her tarafta aynı ilişkileri kurmak mümkün olmadı. Kulübün ve şehrin bana davranışı nedeniyle Instagram'da da yazdığım gibi Trabzonspor ile bir aşk hikayesi vardı. Ama sonu iyi bitmedi. Sözleşmemin bitmesine 5 ay vardı ve bunu çözmenin başka yolları vardı" dedi.

Türkiye'de geçirdiği günlerle ilgili konuşan Pereira  " Ülkeyi bilmiyordum , macera ve tabii ki mali açıdan geldim. Geldiğimde bir buçuk yıl imzaladım ve bir yıl sonra yeniledim. Geçen sezon tekrar yeniledim, ancak yeni bir teknik direktör geldi ve şimdi onun iyi mi kötü, adil mi haksız mı olduğundan bahsetmenin faydası yok. " şeklinde konuştu

Bir buçuk yıl daha oynamayı düşündüğünü dile getiren tecrübeli futbolcu " Kendimi iyi hissediyorum ve bunun kanıtı oynadığım son maçta 1-0 kaybediyorduk ve oyuna girdikten sonra 1-1 berabere kalmıştık. Herkes performansımı övdü ve antrenör [Abdullah Avcı] üzerinde çok fazla baskı vardı." dedi.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın teknik ekibe girmesini önerdiğini de anlatan Pereira " Bu açıdan akıllıydı, bu fikri taraftarlara aktardı, ama kariyerimi ne zaman bitireceğime asla karar vermeyecekti. Kimse engel olamaz, etkileyebilecek tek kişi karımdır ve o bunu yapmıyor ve ben i% 100 destekliyor." ifadelerini kullandı.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor