Özkan Sümer’den Haber61’e tüzük değerlendirmesi

Özkan Sümer Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.

Özkan Sümer’den Haber61’e tüzük değerlendirmesi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta sonunda yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile tüzük değişikliği yaptı.

Trabzonspor Başkan Danışmanı Özkan Sümer Tüzük değişikliği ile ilgili haber61’e açıklamalarda bulundu. 

CAYDIRI VE ENGELLEYİCİ

Yaptığı açıklamada tüzükte caydırıcı maddelerin olmaması nedeniyle büyük sorunlar yaşandığına işaret eden Özkan Sümer, “Diyebileceğim tek şey hayırlı olsun. Uygulayalım bakalım. Bir kısım şeyler getirmiş olması, artık yönetim kurullarını sorumlu göstermek ve sorumlu olmaları yönündeki belirleyici olması iyi bir şey. Çünkü büyük sorunları yaşamamızın temelindeki etken, bu yöndeki caydırı ve engelleyici tüzük maddesinin olmaması. Bu önemli. Bunun dışındakiler tartışılabilir. Tartışılmayacak şey artık yönetim kurullarının bu yöndeki tavrı artık sınırlayıcı etkenler” dedi.

TRABZONSPOR'UN ÖNEMLİ HİSSİYATI DESTEKTİR

Taraftarlara mesaj gönderen Özkan Sümer, “Taraftar biliyorum ki umutlu bekliyor ama umutların devam etmesi adına Trabzonspor'un önemli hissiyatı destektir. Destek verecek güvenecek, çok hızlı çözümler beklemeyecek. Bu kadar önemli hadiseler bu kadar hızlı çözülecek gibi görünmüyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor