Özkan Sümer'den transfer açıklaması: "Kampa kadar..."

Özkan Sümer transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Özkan Sümer'den transfer açıklaması: "Kampa kadar..."

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer kulübün transferleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir Ömür'e gelen teklifle ilgili konuşan Sümer, "Somut bir teklif yok ancak 25 milyon sterlinlik rakam aracılar vasıtasıyla dolaşıyor. Bu boyutta bir öneri gelirse elbette kulübün, mevcut şartları doğrultusunda ona ilgisiz kalacağını sanmıyorum" dedi.

Yusuf Yazıcı'ya gelen tekliflerin çok güvenilir olmadığını belirten Özkan Sümer, "Yusuf konusunda teklifler çok güvenilir değil. Bu teklifler de olasılıklar üzerine, birilerinin aracılığıyla olan bir durum" şeklinde konuştu.

Sümer, yapılacak transferler konusunda olumlu ve olumsuz bazı gelişmeler olduğunu sözlerine ekleyerek girişimlerinin olduğunu ancak elde edilen bir şey olmadığını söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları konusunda iki kamp etabının da yurt dışında yapılacağını vurgulayan Özkan Sümer, "Transferlerin kampa kadar biteceğini düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor