Özgür: Kazanmaya yakın olan Trabzonspor'du

Trabzonspor'un eski futbolcusu Erman Özgür maçı değerlendirdi

Özgür: Kazanmaya yakın olan Trabzonspor'du
Trabzonspor'un deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı bordo mavililerin eski futbolcusu Erman Özgür yorumladı. Fanatik gazetesindeki köşesinde maçı değerlendiren Özgür, Trabzonspor'un maçı kazanmaya daha yakın olduğunu belirtti.

İşte Erman Özgür'ün yazısından ilgili bölüm;

Hasan Ali’nin son nefeste yaptığı vuruşu Onur Kıvrak’ın o düzeyde bir kalecinin yapmaması gereken bir hatayla Sow’un önüne bırakması ilk yarıda skoru ev sahibine çevirdi. Fakat Trabzonspor soyunma odasından öyle bir geri dönüş yaptı ki adeta içerde oyunculara sihirli bir değnek değmiş gibiydi.

4-5 pozisyon...

2. topları kazanarak kurdukları baskıda Bero ile buldukları golün haricinde 4-5 pozisyonu cömertçe harcadılar. Fenerbahçe ise topu rakibe verdiği anlarda Emenike, Van Persie gibi top rakipteyken etliye sütlüye karışmayan oyuncuların yükünü taşımakta zorlandı. 75’te Volkan Şen’in oyuna girişi oyunu ve pozisyon sayısını dengelese de kazanmaya yakın olan taraf maçın son anına kadar Trabzonspor oldu. Sonuçta maçın ilk yarısını Fenerbahçe, ikinci yarısını Trabzonspor çok iyi oynadı. Hakem Ali Palabıyık ise Fenerbahçe’nin golünde yardımcısının hatasına uyarak maçın kaderini etkileyen büyük bir hataya imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor