Özer'den mesaj var!

Trabzonspor takımının kaptanlarından olan Özer Hurmacı, sezonun ikinci yarısı öncesi özellikle taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı.   Geçmişe takılıp kalmamaları gerektiğini ve yeni sayfa açtıklarını kaydeden Özer, “Çok istikrarsız bir ilk yarıyı geride bı

Özer'den mesaj var!
Trabzonspor takımının kaptanlarından olan Özer Hurmacı, sezonun ikinci yarısı öncesi özellikle taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı.
 
Geçmişe takılıp kalmamaları gerektiğini ve yeni sayfa açtıklarını kaydeden Özer, “Çok istikrarsız bir ilk yarıyı geride bıraktık. İnişli çıkışlı bir grafik sergileyerek taraftarlarımızı üzdük. Buna neden olan birçok faktör var ama inşallah hepsi geride kaldı. Tekrar toparlanarak ikinci yarıda özlenen bir Trabzonspor izlettirmek istiyoruz” dedi. 29 yaşındaki oyuncu, Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunun altını çizerek, “Formayı giydiğimde de giymediğimde de bu hep böyle olacak. Buradayken de ayrıldığımda da böyle olacak. Trabzonspor formasıyla istediğim hedeflere ulaşana kadar mücadele etmek istiyorum. Taraftarlarımızın ne beklediğini çok iyi bilen birisiyim. Onların Trabzonspor’dan başka bir şeyleri yok. Sabah kalkıp kadro kuruyorlar. Dolayısıyla beklenti hep yüksek. Onların yüzlerini güldüreceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor