Özer Hurmacı'dan Trabzonspor'a rest

"Bonservisimi verin gideyim"

Özer Hurmacı'dan Trabzonspor'a rest
Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen isimler arsında yer alan Özer Hurmacı'nın bonservisini verilmesini talep ettiği öne sürüldü.

Günebakış'ın haberine göre; Trabzonspor’da hem yönetimin hem de teknik ekibin yeni sezonda kadroda düşünmediği oyunculardan olan Özer Hurmacı, yönetimin restine restle cevap verdi. Başkan Muharrem Usta’nın, “Gitmezlerse sözleşmeleri bitene kadar alt yapıda çalışırlar” dediği oyunculardan olan Özer, “Sözleşmem ve garanti ücretim var. Ancak ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. Bana yapılan haksızlığa ve yargısız infaza rağmen hiçbir zaman olumsuz bir harekette bulunmadım. Ancak gelinen noktadan sonra yapacak bir şey yok. Bonservisim verildiği taktirde giderim. Yoksa burada olmaya ve çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.
 
Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da Özer için, ‘Yıpranmış oyuncuyu kadromda istemiyorum’ dediği öğrenildi. Özer, Yanal’ın yaklaşımının ve düşüncesinin ardından hayal kırıklığına uğrarken, yakın çevresine, “Ben bunları hak etmedim. Yalan, yanlış yönlendirmelerle bugünlere gelindi” dediği öğrenildi. Özer Hurmacı alacakları için Trabzonspor Kulübü’nü TFF’ye şikayetine ilişkin de, ‘Ben sadece hakkım olan alacağım için bunu yaptım. Beni kadro dışı bıraktılar. Bir gün idmana geç geldiğim için de noter çağırdılar. Bunlar çok üzücü şeyler’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor