Osmanlı'da Trabzonspor hazırlığı sürüyor

Trabzonspor'un rakibinde son durum

Osmanlı'da Trabzonspor hazırlığı sürüyor
Trabzonspor'un bu hafta karşılaşacağı rakibi Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

 Başkent ekibinin 1 saat 20 dakika süren antrenmanına tedavileri devam eden Payam ve Özer katılmazken; Anıl Karaer, Yalçın Ayhan, Mehmet Batdal ve Musa Çağıran tedbir amaçlı antrenmanda yer almadı. Diğer yandan hafif adale ağrıları bulunan Lawal ve Ceyhun Gülselam ise antrenmanın ilk etabında takımla birlikte sonraki etabında ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Teknik direktör İrfan Buz nezaretinde yapılan antrenmana Mor-Sarılı ekip, ısınma koşusuyla başladı. Core (vücut ağırlığıyla yapılan) çalışmasıyla devam edilen antrenmanda daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçildi. Yarı sahada taktiğe yönelik çalışma yapan oyuncular, günün tek çalışmasını yarı sahada oynadıkları çift kale maçla sonlandırdı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor