Örs: "İstanbul'u 2. kez kazanacağız"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs açıklamada bulundu.

Örs: "İstanbul'u 2. kez kazanacağız"

Haber61 Haber Servisi

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ASKF bayramlaşmasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Yoğun katılımın olduğu bayramlaşmaya Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığını hatırlatan Örs,  “Millet İttifakının adayı İmamoğlu baba ocağındaydı. O burada olunca biz de burada bayramlaşmada birlikte olduk. Trabzon İmamoğlu’nu bağrına bastı . Bu ilgiye şaşırmıyoruz. Sonuçta Trabzonlu ve Trabzonsporlu. İkinci kez İstanbul’u kazanacağız.” Şeklinde konuştu.

MESAJ BEKLENTİSİ OLUŞMUŞTU
İmamoğlu’nun başkan seçildiğinde Trabzonspor’un tebrik etmemesiyle ilgili konuşan Örs “ Trabzonlu kazanan bir belediye başkanı ayrıca Trabzonspor’da görev yapmış olması nedeniyle bir kutlama mesajı beklentisi oluştu. Böyle bir mesaj olmadı. Bugün bayram, Trabzonspor üzerinden, İmamoğlu’nun da içinde olduğu cümleleri sarf ederek konuşmak istemiyorum. Ekrem İmamoğlu bizim içimizden biridir. Siyasi olarak insanları ayıran birisi değil. İstanbul’u iyi idare edeceğini düşünüyoruz. 2. Kez kazanacak.” DEDİ.
Örs sözlerini “Trabzonlu bütün hemşerilerimizin bayramını kutluyorum. Trabzonspor açısından iyi olacağını düşünüyorum. Dün formamı da aldım. Parçalıyı beğendim. Ligin sonunda da Trabzonspor inşallah şampiyon olur ve biz de bayram gibi kutlarız” ifadeleriyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler