Orkan Trabzonspor'da iddiası çok kızdırdı

Yalan haberler Aydın'ın canına tak etti

Orkan Trabzonspor'da iddiası çok kızdırdı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da hareketli geçen transfer döneminde kulübün kapısını aşındıran menajerler kadar gündemde bile olmayan isimleri "Trabzonspor istiyor " şeklinde haberlerin üretilmesi oldukça can sıkıyor.

Bir çok ismi piyasasını yükseltmek adına Trabzonspor ilgileniyor algısı yaratmaya çalışan bazı basın mensupları sonunda Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ı da isyan ettirdi. Bugüne kadar bir çok ismi kişisel sosyal medya hesabından tek tek yalanlayan Aydın, bugün "Gaziantepspor'lu Orkan Trabzonspor'a gidiyor" şeklindeki bir haberi sert bir şekilde yalanladı.

Haberin yayınlandığı basın organını ve yazan kişiye cevap veren Aydın "İnsan hiç sıkılmaz mı yalan haber yapmaktan? İlgilenmiyoruz. Külliyen yalan. " ifadelerini kullanarak iddiayı yalanladı. Ayrıca Aydın bir taraftarın Türk futbolculara fazla bonservis bedeli verip alacak mıyız şeklindeki sorusuna ise " Yapılmayacak zaten, hiç merak etmeyin" şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor