Orhan Ak'tan Hamsik açıklaması

Trabzonspor'da Orhan Ak maç öncesinde konuştu

Orhan Ak'tan Hamsik açıklaması

Süper Lig’in 22. Haftasında Trabzonspor’un sahasında Giresunspor’u ağırlayacağı maç öncesinde bordo mavili takımın yardımcı antrenörü Orhan Ak açıklamalarda bulundu.

Orhan Ak şöyle konuştu;
Ligin en yoğun dönemini yaşıyoruz. Buna hava şartları da eklendiğinde kolay olmuyor. Büyük takımdaysanız her zaman hazır olmalısınız. 1 haftada 3 maç çok fazla çalışma şansınız olmuyor ama teorik antrenmanlarla maça hazırlandık. Sivasspor maçından sonra bu maç daha da önem kazandı. Giresunspor da takım savunmasını iyi yapan cesur ve başarılı bir takım. Rakibimize saygımız sonsuz. Bizim çözüm noktalarını teorik olarak çalıştık bunu yapacak gücümüz de var. En büyük itici gücümüz taraftarımızın katkısı.

Hamsik konusuna gelirsek değerli oyuncularımız var böyle durumlar yaşayabiliyoruz. Belli oyuncuların üzerinde bu yüklerin devam etmesi mümkün değil. Hamsik Sivasspor maçında ağrıları olduğu için çıkmıştı. Bugün de denedi olmadı. Diğer oyuncularımız da hazırlar. Daha önce verilen görevleri yerine getirdiler. Yine yapacaklar.

Çok hamle yapabilecek stratejimiz yok. Belirli şeyler var. Maça göre yorgunluklara göre ya da süreye göre davranıyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor