Onur Kıvrak’tan dikkat çeken gönderme! Bu sözler Ünal Karaman’a mı?

Trabzonspor’un eski kaptanı Onur Recep Kıvrak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündeme oturdu.

Onur Kıvrak’tan dikkat çeken gönderme! Bu sözler Ünal Karaman’a mı?

Trabzonspor’un eski kaptanı Onur Recep Kıvrak’ın sosyal medya hesabından paylaştığı “Başarılı olabilmek için helallik şart” paylaşımı bir anda gündeme oturdu.

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Ünal Karaman’ın bordo mavili ekipte görev yaptığı sürede Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ı kadro dışı bırakıp takımdan göndermişti.

Daha Trabzonspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan Ünal Karaman, Rizespor ile başarısız bir süreç yaşamış ve takımdan gönderilmişti. Daha sonra Göztepe ile anlaşan tecrübeli teknik adam 4 maçta sadece 1 puan alabildi.

Göztepe’nin Gaziantep ile bugün oynadığı karşılaşma 2-0 Gaziantep lehine devam ederken, Trabzonspor’un eski kalecisi Onur Kıvrak’tan manidar bir paylaşım geldi. Kıvrak, maçtan bir kare paylaşarak “Başarılı olabilmek için helallik şart” notunu düştü. Onur Kıvrak’ın bu paylaşımı Ünal Karaman’a gönderme olarak algılandı.

Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor