Onur Kıvrak'tan büyük fedakarlık

Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak, takımını yalnız bırakmamak için işte bunu yapıyor.

Onur Kıvrak'tan büyük fedakarlık

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'un 4-3'lük A. Alanyaspor mağlubiyeti sonrası eleştirilerin şiddeti artmış, bu eleştirilerin başlıca hedefinde ise teknik direktör Ersun Yanal ve kaptan Onur Kıvrak yer almıştı. 


Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile tepkileri üzerine çeken Ersun Yanal'ın yanı sıra kaptan Onur Kıvrak'ın da alacakları nedeniyle sahaya çıkmadığı yönünde bir çok iddia ortaya atıldı. Bu akşam antrenmanından önce Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Onur Kıvrak ve Ersun Yanal çıkan haberlere tepki gösterdi. 

Onur Kıvrak "Geçen yıl Galatasaray maçından sonra MR çekildim ve çapraz bağımın kopuk olduğunu öğrendim. Eğer ameliyat olsam 3 ay oynamayacaktım yattığım yerde paramı kazanacaktım. Ben bunu yapmadım. günde 2 saat fazla çalışıyorum oynayabilmek için. Bu sevgi klavyeyle kalemle anlatılmaz." dedi.

Teknik Direktör Ersun Yanal ise "Onur'la ilgili söylemler çok gereksiz ve çirkin. Kendisi her gün 2 saat fazla antrenman yapıyor. Burada bulunmaktan yaşamaktan mutlu olan bir grup var. Lütfen yine yıllardır yapılan yanlışı tekrar edilmesin. ifadelerini kullandı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler