Onur Kıvrak kendine geldi!

Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Akhisar’ı 3-1 mağlup etti.

Onur Kıvrak kendine geldi!

Haber61-Spor Servisi

Süper Lig’in 8 haftasında deplasmanda Akhisar ile karşılaşan Trabzonspor rakibine karşı üstün bir oyun sergileyerek sahadan 3-1 gibi net bir skorla ayrıldı ve hanesine 3 puanı yazdırdı. Sosa’nın yıldızlaştığı maçta Trabzonspor Sosa, Burak Yılmaz ve Novak’ın ayağından bulunan gollerle galibiyete uzandı.

Karşılaşmada gücüm hattı kadar savunma hattının da galibiyette büyük payı vardı. Pereira, Toure, Hosseini ve Novak’tan oluşan savunma hattı rakiplerinin gol yollarını kapattı. 90 dakika boyunca rakibine sadece 3 pozisyon veren bordo mavililer de o açığı da Kaptan Onur Kıvrak kapattı. Tecrübeli file bekçisi rakibin yakaladığı 3 pozisyonda da kalesini gole kapatarak adeta devleşti.

Önceki haftalarda yediği goller nedeniyle eleştirilen Onur Kıvrak, özellikle son iki haftada yaptığı kurtarışlar ve takımının aldığı galibiyete katkısı ile eski günlerini hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor