Onur Kıvrak'ı kaleciliği bırakmadan önce davet edeceğiz!

Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Hamit Cihan'dan Onur Kıvrak Projesi.

Onur Kıvrak'ı kaleciliği bırakmadan önce davet edeceğiz!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Hamit Cihan Haber61 TV’de Tuncay Lakot’un konuğu oldu. Altyapıdaki çalışmaları ve gelecekte yapılması planları açıkladı.

Trabzonspor’da oynayan oyuncuların futbolu bırakmadan önce altyapıda 1 yı geçirmelerini planladığını belirten Cihan, Onur Kıvrak örneğini verdi.

Cihan “Futbolu bırakmak üzere olan, Trabzonspor’da oynayan üst düzeyde oyunculara bir yıl öncesinden gelip altyapıdaki antrenmanlara katılmalarını tavsiye düşüncemiz var. Örneğin; Onur Kıvrak Kaleciliği bırakmadan bir yıl önce gelip altyapı antrenmanlarına katılmasını talep edeceğiz. Bir sonraki süreçte antrenörlüğe başvurduğunda da onun için daha kolay bir süreç olacak. Yapmak istediğimiz bu. Üst seviyede elit olmuş oyuncuları alt yapıda antrenmanlara katmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler