Onur Bulut'tan Trabzonspor açıklaması

Onur Bulut Trabzonspor'un transfer gündeminde olduğu iddialarına yanıt verdi.

Onur Bulut'tan Trabzonspor açıklaması

2021 yazında Alanyaspor'dan Kayserispor'a bedelsiz olarak gelen Onur Bulut, gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. 27 yaşındaki sağ bek, Radyospor'a konuştu.

Trabzonspor 'a transfer olabileceği iddiaları gündeme getirilen Trabzon asıllı futbolcu bu iddialara da yanıt verdi.

"İlk yarıda Trabzonspor'un atağı yoktu"

Türkiye Kupası Yarı Finali'nde Trabzonspor ile eşleşen Kayserispor'da Onur Bulut, "Trabzonspor'a karşı haftasonu oynadık. Son dakikadaki penaltı ile 3-2 yenildik. Trabzon'da çok iyi performans sergilemiştik. İlk yarıda Trabzonspor'un atağı yoktu. Maalesef o maçta da ikinci yarının başlamasından 4 dakika sonra gol yememiz, seyircinin baskısına kaldık. 2-2'den sonra da yine pozisyona girdik. Atsaydık, belki 3-2 biz yenerdik." dedi.

"Barcelona dönemi Dani Alves..."

Dünya genelindeki sağ bekler arasında ise beğendiği oyuncuları dile getiren Onur, "Barcelona döneminde Dani Alves vardı. Eski zamanlarda çok daha iyiydi tabii. Arnold'un müthiş sağ ayağı var, o tartışılmaz tabii ki. Bu futbolcular tartışılmaz. Bir de Kyle Walker defans anlamında çok iyi." dedi.

"Trabzon favori olur ama..."

Trabzonspor maçı hakkında sözlerine devam eden Onur, "Açık bir maç olacak. Tabii Trabzon favori olur ama futbolda ne olacağı belli değil tabii ki. Buraya kadar geldikten sonra, 2 tane büyük takım eledikten sonra Trabzon'u eleyip, finale çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

" Transfer dönemi açılsın, o zaman bakarız"

Trabzonspor'a transfer olacağı iddialarına cevap veren oyuncu, "Benim kulağıma gelen pek bir şey yok. Ben şu an Kayseri'deyim. Maçlara odaklanıyorum. Elimden geleni yapmaya odaklanıyorum. Belki bir şeyler olursa, sezon bitince olur. Konuşuruz. Ondan öncesi beni pek ilgilendirmiyor demiyeyim de benim aklım maçlarda. Transfer dönemi açılsın, o zaman bakarız." açıklamasını yaptı.

Onur Bulut'un bu sezonki performansı

Bu sezon Kayserispor forması ile 30 karşılaşmada görev alan Onur Bulut, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 27 yaşındaki tecrübeli sağ bek, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor