Ongan: Trabzonspor'un önünün kesildiğini her zaman gördük

Mehmet Ongan, Trabzonspor Alanyaspor maçı öncesinde konuştu

Ongan: Trabzonspor'un önünün kesildiğini her zaman gördük

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Divan Kurulu Sekreteri Mehmet Ongan, bordo mavililerin Alanyaspor ile karşılaşacağı maç öncesinde Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Ongan, Trabzonspor'un yoğun bir tempoda ilerlediğini dile getirerek "Sakatlıklar da öngörülemeyen bir şeydi buna Sosa da etkilendi. Sanırım Avrupa’ya da bilerek o kadroyla çıkıldı ve dinlenmiş bir takım olacak sahada. Bu kadro eldeki kadronun en iyisi. Tabiki taraftarlarımız her zaman başarı istiyor. Ama elimizdeki kadroya bakmak lazım. Ben bu maçı alacağımızı düşünüyorum." dedi.

PFDK'nın Trabzonspor'a verdiği cezalarla ilgili konuşan Ongan "Bu cezalar verilmişse yasaklar aşılmış demektir. Ama bu kurallar herkese aynı uygulanıyor mu onu sormak lazım. Ben bu hafta oynanan Fenerbahçe maçı ile sorunuzu birleştirmek istiyorum.  Göztepe maçında VAR’a bile gidilmeden verilmeyen penaltı ve kartlardan sonra, Fenerbahçe maçında penaltı olup olmayacağı tartışalacak pozisyonda VAR’a gidilmesi sorgulanmalı. Trabzonspor camiası ve önde gelenleri olarak tepki koymamız gerekiyor. Trabzonspor’un iyi kadro kurduğu zaman nasıl önünün kesildiğini hep beraber gördük. Yine Trabzonspor iyi bir ivme yakaladı. O nedenle bu yıl Trabzonspor potansiyel bir tehlikedir. Trabzonspor yöneticileri kurgu deyip ceza aldılar, bilmiyorum Divan Genel Sekreteri olarak bize de verirler mi. Kurgu olabilir mi? Evet olabilir çünkü herkese aynı kurallar uygulanmıyor." ifadelerini kullandı

Bu yıl kulübün transfer politikası ile ilgili konuşan Ongan "Geçen yılın başarısını getiren transfer politikasından farklı bir tutum sergilendi bu yıl. Sturridge transferine kadar maliyeti az futbolcular tercih edildi. Ne yazık ki şuana kadar istenen performans da alınamadı. UEFA'nın kısıtlamaları nedeniyle çok üst düzey yıldızlar alınamamıştı. Krasnodar maçında gençler oynadı. Onlar daha da iyi olacak ve gelecekte bu takımın formasını giyecekler" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler