Onazi'ye sürpriz teklif

Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi için Çin’den astronomik bir teklif geldi.

Onazi'ye sürpriz teklif

Onazi'ye sürpriz teklif 

Sezon başında büyük umutlarla İtalya’nın Lazio takımından transfer edilen Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi için Çin’den astronomik bir teklif geldi.


TRABZONSPOR 6 MİLYON EURO İSTEDİ

Çin kulübü Henan Jianye’nin 5 milyon Euro’luk, (23 milyon lira) resmi teklifinin bizzat kulübe iletildiği vurgulandı. Ekonomik açıdan sıkıntılı bir süreç geçirmesine karşın yine de kadrosunu güçlendirmeyi düşünen Bordo-Mavili yönetim, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, “Ogenyi Onazi’nin gitmesi takımın gücünü fazla etkilemez” raporundan sonra Çin kulübünün teklifini 6 milyon Euro’ya çıkarması halinde ‘evet’ diyebileceği belirtiliyor. Trabzonspor kurmayları ile Çin kulübü Henan Jienye yetkilileri arasında görüşmeler devam ediyor

ONAZİ YILLIK 5 MİLYON EURO TALEP ETTİ

Konuyla ilgili olarak Ogenyi Onazi ile de görüşme yapılırken , Bordo-Mavili kulüpten yılda 1 milyon Euro kazanan Onazi’nin, “Çin’den yapılan teklifi kabul edebilirim fakat bana de yıllık 5 milyon Euro vermelerini istiyorum” dediği belirtildi.


Sonnokta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler