Onazi Yanal'ın gözüne girdi

Kamptaki performansıyla Yanal'ın beğendiği isimler arasına girdi

Onazi Yanal'ın gözüne girdi
Bordo-mavili takımdan ayrılması gündemde olan Ogenyi Onazi, kamp performansıyla göz doldurdu. Teknik direktör Ersun Yanal da bunun üzerine yönetimle konuşarak oyuncunun takımda tutulmasını istedi. Geride kalan sezonda 38 maçta forma giyen, 2 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan 24 yaşındaki Nejiryalı orta saha, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılan kamp çalışmalarında Yanal'ın gözüne girmeyi başardı.

EN HAZIR İSİM O
Çin kulüplerinin yanı sıra İtalya ve İspanya'dan da teklifler alan Onazi, kulüple de alacaklarının geç ödenmesi nedeniyle sorun yaşamıştı. Ardından parası ödenen genç futbolcu kampa geç katılmasına rağmen en hazır gözüken futbolcular arasında yer aldı, alkışı hak etti.

İDDİALI MESAJ: REKABETTEN ASLA KORKMAM
Ersun Yanal'ın kendisine yaklaşımından memnun olan Onazi'den iddialı mesajlar geliyor. Onazi, Twitter'dan taraftarlara seslenerek, "Kendimi oldukça iyi hissediyorum. Rekabetten asla korkmam. Sezon başladığında kim formayı alacak hepimiz göreceğiz" dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler