Onazi vatandaşını Trabzonspor'a önerdi

Onazi vatandaşı olan oyuncuyu Trabzonspor'a önerdi.

Onazi vatandaşını Trabzonspor'a önerdi

Daha önce Nijeryalı vatandaşı Anthony Nwakaeme'yi Trabzonspor'a öneren Ogenyi Onazi bir oyuncuyu daha önerdiği öğrenildi.

Onazi bu kez son olarak Çin'deki takımıyla anlaşmazlığa düştüğü için sözleşmesini fesheden vatandaşı Brown Ideye'yi önerdi.

Ideye için şimdiye kadar Fransa, İngiltere, Ukrayna, Yunanistan, İspanya ve Çin takımlarının 50 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeli ödediğini hatırlatan Onazi, "Ideye, Anthony ve benimle oynamaya hazır. Zorlukta çıkarmayacak" dediği bildirildi.

30 Yaşında 1.81 boyuncuda olan ve santrafor mevkiinde forma giyen Brown Ideye, daha önce İspanya’dan Malaga, Yunanistan’dan Olimpiyakos, İngiltere’den West Bromwich, Ukrayna’dan Dinamo Kiev, Fransa’dan FC Sochaux gibi takımlarda forma giydi. Piyasa değeri yaklaşık 2  Milyon Eurro olan Ideye bugüne kadar toplamda 353 maça çıktı. Oyuncu bu maçlarada 142 gol kaydederken 46 asist yaptı.

Onazi vatandaşını Trabzonspor'a önerdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor