Onazi'nin yerine transfer yapılacak mı? Başkan Ağaoğlu Haber61'e açıkladı

Ahmet Ağaoğlu Onazi'nin yerine transfer yapılıp yapılmayacağını Haber61'e açıkladı.

Onazi'nin yerine transfer yapılacak mı? Başkan Ağaoğlu Haber61'e açıkladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.

Medical Park Stadında oynanan karşılaşmayı Bordo mavililer 4-1 kazanırken, Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi talihsiz bir şekilde sakatlık yaşadı. 32. dakikada yaşadığı sakatlık sonucu yerini Slovak oyuncu Juraj kucka'ya bırakan Onazi'nin Aşil tendonunda kopma olduğu belirtildi.

Trabzonspor'dan Onazi'nin durumu ile ilgili yapılan açıklamada Aşil tendonunun koptuğu ve ameliyat olacağı bilgisi verildi.

YERİNE TRANSFER YAPILACAK MI?

Orta sahada görev yapan ve kadronun değişilmez isimlerinden biri olan Onazi'nin yaşadığı bu sakatlık, oynadığı bölgeye transfer yapılıp yapılmayacağı sorusunu da beraberinde getirdi. 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Çaykur Rizespor maçı sonrasında Haber61'e yaptığı açıklamada Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot'un konu ile ilgili sorusu üzerine bu sabah kendisi ile konupştuğunu belirterek, "çok istekli çok arzuluydu. Maçı çok fena kazanacağız diyordu. İnanılmaz bir isteği vardı. Ama şansszılık işte. Onun yerine Haluk Şahin'e sordum. 1461'de 1-2 oyuncumuz var dedi. Burası futbolcu fabrikası arkadaş" dedi.

Ağaoğlu böylece transferde önceliğin altyapıda olduğunu yeniden vurgulamış oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler