Onazi'nin son durumu nasıl? Haber61'e açıkladı

Güven, Onazi'nin yeni sezona yetişemeyeceği iddialarını yalanladı.

Onazi'nin son durumu nasıl? Haber61'e açıkladı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da sakatlık geçiren ve ameliyat olarak sezonu kapatan Ogenyi Onazi'nin son durumu hakkında bordo mavili kulübün sağlık kurulu başkanı Yaşar Kibar Güven Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Onazi'nin yeni sezonun başlangıcına yetişemeyeceği tarzındaki iddiaların doğru olmadığını açıklayan Güven, futbolcunun antibiyotik tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Güven " Onazi'nin ameliyatta atılan dikişlerinde enfeksiyon oluştu. Bünyeye göre bazı insanlarda bu oluşabilir. Hemen tedavisine başlandı, enfeksiyon temizlendi ve antibiyotik tedavisi devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarının 15 Haziran'da başlayacağı varsayılırsa, Onazi başlangıca yetişemeyebilir. Bu nedenle Avrupa Kupaları'nda erken maçlar oynanırsa bunlara hazır olmayacaktır. Ancak sezon hazırlıklarına katılabilir ve yeni ligin başlangıcında herhangi bir sorunu kalmayacak düşüncesindeyiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor