Onazi ne zaman dönecek? - Sakatlarda son durum

Trabzonspor'da Onazi ve diğer sakatlarda son durum.

Onazi ne zaman dönecek? - Sakatlarda son durum

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da yaşadığı sakatlık sonrasında salonda çalışmalarına devam eden Ogenyi Onazi, ve Milli takımda sakatlık yaşayan Hosseini'nin son durumu hakkında Kibar Güven Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Sağlık Kurulu başkanı Kibar Güven Onazi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Onazi sürekli doktor kontrolü ve fizyoterapistin eşliğinde sürekli çalıştı. Salon çalışması yaptı. Bugün takımla koşulara başlayacak. Bir ay içerisinde takımla çalışmalarına başlayacağını düşünüyoruz. İyi görünüyor ve iyi olacak diye düşünüyoruz" dedi.

Milli takımda sakatlanan Hosseini ile ilgili de konuşan Güven, "Hosseini’nin milli takımda omuzunda bir sakatlık vardı. Tedavisi yapıldı. Salonda çalışmalar devam ediyor. 1-2 hafta sonra takımla çalışmalara başlar." dedi.

gelecek sonu ile ilgili düşüncelerimi sorduğumuz Kibar Güven "Geçen sezonun kaldığımız yerden devam etmek. Yaptığımız transfer bilindik bir oyuncu. Forvet ve stoper transferi için başkanımız çalışıyor. İnşallah daha iyi olacak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler