Ömer Sağıroğlu'dan Haber61'e önemli açıklamalar

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu Haber61'e konuştu.

Ömer Sağıroğlu'dan Haber61'e önemli açıklamalar

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, kasımpaşa ile yapılacak olan karşılaşma öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Sağıroğlu, Olcay Şahan’ın kadro dışın kalması ile ilgili olarak “Bu tarz hadiseler bütün spor kulüplerinde olabilir. Bu oyuncular rüştünü ispat etmiş belli bir konuma gelmiş oyuncular. Bunların zaman zaman kaprisleri olacaktır. Bu sahada hocamızın vereceği karardır. Biz hocamızın kararı doğrultusunda hareket edeceğiz. Biz uğraştıüğımız sıkıntıların yanında bunlarla uğraşmek bizim için zul. İnşallah bunlarla uğraşmayız. Burada kapris değil iyi bir birliktelik lazım” dedi.

Trabzonspor’un son haftalarda aldığı yenilgiler ile ilgili konuşan Sağıroğlu, “Bu sonuçlar her zaman olacaktır. Futbol 3 ihtimalli sonuçlara gebedir. Yenildiğimiz maçları kötü oynayarak yenilmedik. Bizim hedefimiz belli. Şampiyonluk Trabzonspor’un her zaman amacııdr. Ama bizim şuandaki amkacımız ekonomiyle ilgilidir. Biz Ünal hocamızın iyi bir aşama yaptığına inaıyoruz. Hatalı goller kaçan penaltılar her zaman olacaktır. Biz takımın genel duruma bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ömer Sağıroğlu Kulüpler Birliği’nin aldığı TL kararı ile ilgili olarak “Yabancı oyuncuya kurunuzu TL’ye deme şansımız yok. Kulüpler birliği Türk Spor kulüoplerinin devam etme adına ortak bir karar aldı. Türkiye’de yaşıyorsak biziğm paramız TL: her şeyimizi TL üzerinden yapmamız alzım. Yabancılardan bunu isteme şansımız yok ama Türklerden isteyebiliriz. Bu da ileriki dönemlerde yabancı oyuncu sayısının azalmasına eden olacaktır. TL üzerinden anlaşma yapılır, Gelirlerine görede harcama yaparlarsa kulüplerin kurtulacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Ekonomik durum ile ilgili konuşan Sağıroğlu, “biz buraya geldiğimizde bırakacağız diye gelmedik. Trabzonspor’un ekonomik yapısını belli bir yapıya getimek ve buradan devam etmek için bu süre bize yetmez. Beklenen destek söz konusu olduğunda herşeyimizi buraya harcayacağız. Aralık ayındaki durum ne getirir. Bu sadace bizim yönetimimizin yapacağı katkı ile olmaz. Biz bir yerlere güvenerek geldik ve güvenmeliyiz de. Camizmıza güvenmeliyiz. Trabzonspor’un borcu az bir şey değil. Bu borcu bütün yöneticilik yapan insanların  servetleri karşılamaz. Destek önemli” dedi.

Ömer Sağıroğlu, Kasımpaşa maçı için yaptığı değerlendirmede, “Galibiyetten başka bir şey beklemiyoruz. Galibiyete çok ihtiyacımız var. 1-0 olsun bizim olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor