Ömer Ali Trabzonspor'u açıkladı

Ömer Ali Şahiner, Trabzonspor kendisine teklif yaptığını açıkladı

Ömer Ali Trabzonspor'u açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un sağ kanat oyuncusu Ömer Ali Şahiner, Trabzonspor'dan transfer  teklifi aldığını doğruladı ancak şu an bu transferin gerçekleşme ihtimalinin çok  düşük olduğunu söyledi.

 
Ömer Ali Şahiner, yeşil-beyazlıların Antalya'da kamp yaptığı otelde açıklamalarda bulundu
 
25 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor, Zenit ve La Liga'dan teklifler  aldığı yönündeki haberlerle ilgili olarak, "La Liga'dan haberim yok. Sanırım  teklifler bu dönem daha ciddi oldu. Son dönemde üst üste haberler çıktı. Böyle  bir şeyin olması hem kulübümüz hem de oyuncu olarak benim adıma gurur verici.  Demek ki iyi işler yapıyoruz. Eğer bir gün bu transfer olacaksa kulübüme para  kazandırarak olmasını isterim." açıklamasında bulundu.
 
Konyaspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Ömer Ali,  Trabzonspor'dan transfer teklifi aldığını doğrularken, "Trabzonsporlu  yöneticiler, kulübümle alakalı durumu halletmeden benimle görüşmeyeceklerini belirtmişler. Menajerime haber verdiler. İstediklerini açık açık ona söylediler.  Bizim görüşmemize gerek kalmadan sanırım başkanlarımız görüştü ama ne yol  katettiler bilmiyorum." ifadelerini kullandı.
 
Ömer Ali Şahiner, "Ligin ikinci yarısında seni Trabzonspor'da  görebilir miyiz?" sorusuna ise, "Ligin ikinci yarısında yüksek olan ihtimal  Konyaspor'da olmam." yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor