Olcay Şahan: Trabzonspor'un yeri bende farklı

Olcay Şahan'dan Trabzonspor sözleri

Olcay Şahan: Trabzonspor'un yeri bende farklı

Sezon başında Trabzonspor'un yollarını ayırdığı ve sonrasında Denizlispor'a transfer olan Olcay Şahan samimi açıklamalarda bulundu. Denizlispor'un Bordo mavililer'i 2-1 yendiği karşılaşmada da forma giyen Olcay Trabzonspor'un kendisi için farklı bir yeri olduğunu dile getirdi.

Olcay Şahan şöyle konuştu;

Trabzonspor'un yeri bende tabi farklı. Orada çok güzel arkadaşlar edindim. Spor dışında arkadaşlarım oldu. Halen görüştüğüm insanlar var. Trabzon'da taraftarlar beni seviyor. Beni alkışladılar. Biz Denizlispor'da oynuyoruz. Galip gelmek istiyorduk. Kazandık. Tabi ki duygusal bir maçtı. Ama profesyonel futbolcuyuz.

"Kupada hedefimiz finale kadar gitmek"

Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile eşleştik. Büyük bir maç ve güzel eşleşme olacak. Sahada eski Trabzonsporlu futbolcu çok olacak. Bu düzeydeki futbolda eski Trabzonsporlu futbolcuların olması avantaj olmaz. Kupada da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Kupada hedefimiz finale kadar gitmek.

Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler