Olcay Şahan: Beşiktaş'a gol atarsam...

Olcay Şahan yarın akşam kariyerinde ilk kez siyah-beyazlı takıma karşı forma giyecek.

Olcay Şahan: Beşiktaş'a gol atarsam...
Beşiktaş’ta 4,5 sezon top koşturan ve devre arasında sürpriz şekilde Trabzonspor’a transfer olan Olcay Şahan yarın akşam kariyerinde ilk kez siyah-beyazlı takıma karşı forma giyecek.
 
Tecrübeli oyuncu  futbol hayatının en özel maçlarından birine çıkacağını dile getirdi. Gol atması halinde geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş’a saygısızlık olarak algılanmaması için sevinmeyeceğini kaydeden Olcay’ın, “Benim için çok özel ve anlamlı bir maç. Bir yanda şampiyonluk mutluluğunu yaşadığım Beşiktaş, diğer tarafta ise şu an formasını terletip, ekmeğini yediğim Trabzonspor var. Tabii ki çıkıp, profesyonelliğin gerektirdiği gibi sahada mücadele edeceğim. Ama gol atarsam sevinmem” diye konuştuğu belirlendi.

Futbolu Trabzonspor’da bırakmak istediğini takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde dile getiren 29 yaşındaki başarılı oyuncunun, “Türkiye’de Beşiktaş’ta forma giydim. Şu an ise Trabzonspor’un oyuncusuyum. Bu iki kulübün dışında başka bir takımın formasını giymek istemiyorum. Futbolumun son durağı Trabzonspor olacak. Türkiye’deki kariyerimde sadece Beşiktaş ve Trabzonspor’un olmasını istiyorum” dediği aktarıldı.

Olcay Şahan, bordo-mavili takım arkadaşlarıyla maç hakkında da görüş alış verişinde bulundu. İki takımın da çok formda ve moralli olduğuna vurgu yapan milli oyuncunun, “Bana göre ligin en iyi top oynayan iki takımı karşı karşıya gelecek. Çok kaliteli bir maç olacak. Ben de böylesine bir müsabakada oynamayı çok istiyorum. Hem Trabzonspor taraftarı hem de Beşiktaş taraftarı statta yer alacak. Dostluğun ve hak edenin kazanacağı bir maç olmasını diliyorum” ifadelerini kullandığı belirtildi.
 
Skorer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor