Okay Yokuşlu: "Trabzonspor'a borcum var"

Okay Yokuşlu'dan önemli açıklamalar...

Okay Yokuşlu: "Trabzonspor'a borcum var"

Trabzonspor’da Okay Yokuşlu açıklamalarda bulunarak Trabzonspor’a borcu olduğunu söyledi.


Okay Yokuşlu yaşadığı sakatlık konusunda açıklamalarda bulunarak, “Şuan iyiyim, geçti. Gençlerbirliği maçında ilk sakatlanmıştım. Belki benim hatamdan dolayı, iyileşmeden zorlamak zorunda kaldım birazcık. İki defa nüksetti kasığım. En son Fenerbahçe maçında tamamen koptu. Ama ligin sonuna denk gelmesi benim için şans oldu. Dinlendim. Trabzon’a geldiğimde bir kontrol MR’ı çekildim. Ufak bir ödemin daha olduğunu gördük. O yüzden burada kampım başlarında fizyoterapistlerle çalışmak zorunda kaldım. Ama şimdi iyi, takımla çıkıyorum. Hem çok iyi çalışıyoruz hem de çok iyi bir ortamımız var. Yoğun tempodan sonra otelde olduğunuzda ortamınız sizi memnun etmiyorsa gerçekten sıkıcı olabiliyor ama şuanda çok iyi havamız. İdmanlarda istekliyiz. Dinleneceğimiz zaman dinleniyoruz. Hiçbir şikâyetimiz yok.” dedi.

TRABZONSPOR’A BORCUM VAR

 Trabzonspor’a borcu olduğunu belirten “Hayalim iyi bir ligde iyi bir takımda Okay Yokuşlu ismini dünyaya sunabilmek, Türkiye’yi temsil edebilmek. A Milli takımda önemli başarılara imza atmak. Bunlar var tabi ki ama Trabzonspor’da yağmak istediklerim var. Borcum var. Bunun için zaten sözleşme yeniledim” şeklinde konuştu.

HAYALİM İNGİLTERE

İlerde hayali olan İngiltere’de oynamak istediğini sözlerine ekleyen Okay, “Benim dünya üzerinde en beğendiğim lig İngiltere Premier ligi. Orasının çok başka bir dünya olduğunu düşünüyorum. Gönül ister ki orada oynamak. Bu sene ligde hem asist hem gol olarak istatistiğe direkt katkıda bulunmam lazım diye düşünüyorum.  Genelde ataklarımız benden başlıyor yada beklerden başlıyor. Ama direkt gole kattı olarak istatistiğe katkı yapabilirim diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

BİR TEK ŞEYİN SÖZÜNÜ VEREBİLİRİZ

Okay sadece bir tek şeyin sözünü verebileceklerini ifade ederek, “Şampiyon olmanın birçok etkeni var. O kadar çok şey etkiler ki kolay bir iş değil ve çok etken var. Bir tek şeyin sözünü verebiliriz elimizden gelini yapmak. Şampiyonluk için savaşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor