Okay Yokuşlu: İspanya'da bana sürekli Trabzonspor'u soruyorlar

Bir zamanlar Trabzonspor forması giyen Okay Yokuşlu'dan Trabzonspor açıklaması geldi.

Okay Yokuşlu: İspanya'da bana sürekli Trabzonspor'u soruyorlar

Bir zamanlar Trabzonspor forması giyen ve daha sonra yurt dışına transfer olan Okay Yokuşlu'dan Trabzonspor açıklaması geldi.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu, kendisine sürekli Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarının sorulduğunu söyledi.

Süper Lig'i mümkün olduğunca takip ettiğini aktarıp, Trabzonspor'u şampiyonluğundan dolayı kutlayan Okay Yokuşlu, kutlama görüntülerinin İspanya'da da konuşulduğunu belirterek, "Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarını bizim soyunma odasında bile soruyorlar. Bütün dünya kutlamaları konuşuyor şu an. Meşhur kutlama görüntüsü var, telefon ışıklarıyla yapılan. Bütün sosyal medyada yer buldu." değerlendirmesini yaptı.

Kutlama görüntülerini büyük bir keyifle izlediğini dile getiren milli futbolcu, "Bu kutlamayı yapmak çok uzun süredir beklenen bir şey. Trabzon halkını tanıdığım, insanlarını bildiğim için... Hocası, takımı, taraftarı ve yönetimiyle çok güzel bir iş başardılar. Bu sene sonuna kadar da hak ettiklerini düşünüyorum. Belki de devamı gelecek. Çünkü çok güzel bir hava yakaladılar. Çok mutluluk vericiydi. Çünkü ben içlerinden biri olarak, orada oynamış biri olarak, onlar için ne ifade ettiğini az çok anlayabiliyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler