Okay Yokuşlu'dan transfer açıklaması: Trabzonspor'dan ayrılacak mı?

Trabzonspor'dan ayrılacağı yönündeki iddialarla gündeme gelen genç oyuncu konuştu.

Okay Yokuşlu'dan transfer açıklaması: Trabzonspor'dan ayrılacak mı?

Trabzonspor'un  genç oyuncusu Okay Yokuşlu, A Milli Takım'ın kampında, Trabzonspor'da geçirdiği sezonu ve transfer dönemi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Geleceği hakkında değerlendirme yapan Okay Yokuşlu, kendisi için iyi bir sezon olduğunu belirtti. Okay, "Şimdi sıra geldi milli takıma inşallah güzel bir kamp geçer bizim için. Dünya Kupası gibi bir organizasyonda olmak kim istemez? Önümüzde bir Avrupa Şampiyonası var ve oraya en iyi şekilde hazırlanmak bizim için çok önemli. Takım olarak da hedefimiz o şu an için. Yaş ortalaması olarak düşük bir takımız. Avantajları olduğu kadar dezavantajları da var. Oynayacağımız maçlar da resmi turnuvalara kadar, bizi daha iyi bir takım haline getirecek. Birbirimize alışarak, inşallah güzel bir takım izletmeye çalışacağız."  dedi. 

OKAY GİDECEK Mİ KALACAK MI?

Trabzonspor'dan ayrılacağı yönündeki iddiaları yanıtlayan Okay, "Trabzonspor her zaman şampiyonluk için oynayan ve büyük bir takım. Kritik maçlar kaybettik ve belki de ondan uzak kaldık. Şu anda benim için sezon bitmedi ve hiçbir şey belli değil. Tamamen A Milli Takım'a konsantre olmuş durumdayım" şeklinde açıkladı. 

TRT Spor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor