Okay'dan yeni sözleşme açıklaması!

Okay yeni sözleşme hakkında konuştu

Okay'dan yeni sözleşme açıklaması!
Trabzonspor'un Karabükspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada bordo mavililerin golünü kaydeden Okay Yokuşlu maçın ardından açıklamalarda bulundu. Okay ayrıca yeni sözleşme görüşmeleri hakkında da açıklama yaptı.

İşte Okay'ın açıklamaları;

Taraftarımıza teşekkür ediyorum. onların desteğini arkamızda hissediyoruz. Maça bu nedenle farklı duygularla geliyoruz. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Onları da tebrik ediyorum iyi mücadele ettik. Namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu şekilde oyunumuzu geliştirerek yolumuza devam edeceğiz. Maçın yıldızı olarak bir isim veremem çünkü herkes iyiydi. Ancak maç sonrası kolbastının yıldızı Pereira'ydı. Ben burada mutluyum çok huzurluyum. Yeni sözleşme için görüşmelerimiz devam ediyor. Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Burayı seviyorum. Bunlar çok zor şeyler değil.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor