Ofspor'dan Atatürk'lü cevap

Ofspor Atatürk Büstlerine Of'ta yapılan çirkin saldırıya anlamlı tepki verdi

Ofspor'dan Atatürk'lü cevap
Of'ta Atatürk büstüne yapılan  çirkin saldırıya Ofspor kulübünden anlamlı tepki.
Of  İlçe merkezindeki İsmail Yıldırım İlkokulu, Şehit Ahmet Türkan Çok Programlı Anadolu Lisesi, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu, 28 Şubat İlkokulu, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Of Halk Eğitim Merkezi'nin bahçelerinde bulunan Atatürk büstlerine, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce sprey boyayla çizilerek hakaret edilmesine Ofspor kulubu de anlamlı bir tepki verdi.

Atatürk büstlerine  hakaret ve küfür içerikli yazılar yazılırken büstlerin arkalarındaki binaların duvarlarına da yine bazı sloganlar yazıldığı görüldü.
Ofspor Yönetim kurulu bu olayın ardından yapılan çirkin saldırıyı hem kınadı hnemde stadşyuma büyük bir Atatürk posteri asarak tepkisini ortaya koydu
Ofspor’un antreman yaptığı ilçe stadyumunda protokol tribününe türk bayrağınını yanı sıra büyük bir Atatürk posteri asıldı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor