Obi Mikel Trabzonspor'un 4. Chelsea'li yıldızı!

Trabzonspor son yıllarda Chelsea'de forma giyen yıldız isimleri kadrosuna katmasıyla dikkat çekti

Obi Mikel Trabzonspor'un 4. Chelsea'li yıldızı!

Trabzonspor Nijeryalı ünlü futbolcu John Obi Mikel'i kadrosuna kattı. Obi Mikel, Trabzonspor'un Chelsea'de forma giymiş 4. futbolcu transferi oldu.

Chelsea ile bir kez Şampiyonlar Ligi , iki kez Premier Lig , 1 kez Avrupa Ligi , 4 kez İngiltere Kupası , 2 kez İngiltere Lig Kupası ve bir kez İngiltere Süper Kupa şampiyonluğu kazanan Obi Mikel'den önce 3 eski Chelsea'li futbolcu daha bordo mavili formayı giymişti.

Chelsea'de forma giydikten sonra Trabzonspor'a ilk gelen 2013-14 sezonunun başında Florent Malouda ve Jose Bosingwa olmuştu. İki futbolcunun ardından Marko Marin 2015-16 sezonunda kiralık olarak bordo mavililerde forma giymişti.

İKİSİ DİREKT GELDİ

4 futbolcu arasında Malouda ve Marin direkt olarak Chelsea'den Trabzonspor'a gelirken daha önce Maviler'in formasını giyen Bosingwa QPR'den Mikel ise Middlessbrough'ta oynadıktan sonra transfer oldu. Bosingwa 2008-2012 yılları arasında, Mikel ise 2006-17 arasında Chelsea'de top koşturmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler