Levent Tan

Levent Tan

O panele katılma Rıza hocam!

Trabzonspor Rıza Çalımbay'ın gelişinden sonra bir ahenk, bir ritim yakaladı... Ben dahil çoğu kişinin kendisine dair önyargıyla karışık öngörülerini birer utanca dönüştürdü!

Kısa zamanda ''Yetenekli ve kaliteli oyunculara sahip bir takımız ama eksik olan ne?'' sorusunun cevabını bulan Çalımbay, ''Huzur'', ''Hedef'' ve ''Birliktelik'' kavramlarını samimiyetle Trabzonspor'a aşılayarak mevcut gedikleri kapatmak için çözüm üretti.

Yanal'ın aksine şehre elini uzattı... Taraftara gönlünü, medyaya kapıları açtı. Şimdilerde bunun meyvelerini topluyor, namağlup yoluna devam ediyor.

Ancak geçtiğimiz günlerde okuduğum bir haberin bu olumlu gidişe sekte vurabileceğini düşünüyorum...

O yüzden şimdiden kendisini uyarma ihtiyacı duyuyorum!
***
Türkiye Futbol Federasyonu, 8 - 10 Ocak arası Antalya'da yüzlerce antrenörün katılacağı bir seminer düzenliyor. Pro Lisans Gelişim Semineri - Futbol Endüstrisi Forum ve Sergisi (FIFEX) adındaki bu organizasyona Türk Futbolunu yönetenlerin yanı sıra çeşitli antrenörler ve futbolcular da katılacak.

30'dan fazla konuşmacının yer alacağı panellerdeki isimlerden biri de Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay... 9 Ocak akşam seansında tecrübelerini antrenör ve konuklara aktaracak olan Çalımbay'ın yanına yerleştirilen isimler ise Mecnun Odyakmaz ve Emre Belözoğlu!
O panele katılma Rıza hocam!

Rıza Çalımbay bu oyuna alet olmamalı!

Panelde fikirlerinin genç antrenörlere aktarılmasından büyük gurur duyarız ancak buradaki art niyeti iyi görmeli. Birileri tarafından kasten hazırlanmış ve bilerek, isteyerek kurgulanmış bu itibar suikastına düşmemeli!

Teknik direktörü olarak Trabzonspor camiasını üst düzeyde temsil eden kişinin Emre Belözoğlu ve Mecnun Odyakmaz ile bir araya gelmesi, hem Çalımbay için hem de Trabzonspor Kulübü için zedeleyici olur.
***
Dikkat edelim!

Gün içinde Rıza Çalımbay'dan önce düzenlenecek panelde Şenol Güneş konuşacak... Ondan daha önce ise Aykut Kocaman. Ertesi gün de Abdullah Avcı.

Şenol Güneş ile Aykut Kocaman aynı panelde konuşturulmuyor... Emre Belözoğlu ile Aykut Kocaman veya halen birlikte çalışan Abdullah Avcı ile Emre Belözoğlu da aynı panelde konuşmuyor.
Ve seminerdeki tek kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz!

Ne hikmetse tüm bu detaylar Rıza Çalımbay'a denk geliyor!

İŞTE O PANELİN TÜM DETAYLARI! TIKLAYIN...

Şahsının ve ait olduğu camianın bilerek entegre edildiği Emre Belözoğlu ile Mecnun Odyakmaz'dan oluşan konusu dahi belli olmayan paneli Çalımbay'ın reddetmesini bekliyor, isminin bilerek Emre Belözoğlu'ndan sonra yazılarak daha şimdiden itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı konuşmaya katılmamasını umuyorum.

O fotoğrafta olması bile kamuoyunda derin bir yara açar...

İşler iyi giderken bu tuzağa düşme Rıza hocam!

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR