"O olay Başakşehir'in talimatıyla yapıldı!"

Alaattin Hatayoğlu, Başakşehir'e tepki gösterdi

"O olay Başakşehir'in talimatıyla yapıldı!"

1967 Trabzonsporlular Derneği başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’un deplasmanda Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada ev sahibi ekibin tribünlerinde oturan Trabzonsporlu küçük bir taraftarın giydiği bordo mavili formanın güvenlik görevlileri tarafından çıkartılmasına tepki gösterdi.

Bu olayın Başakşehir kulübünün talimatıyla gerçekleştiğini iddia eden Hatayoğlu, “Çünkü bu sadece kameralara yansıyan çocuk değil, farklı tribünlerin değişik bölümlerinde de başka taraftarların da formaları çıkarıldı. Hatta bu uygulama Başakşehir kulübü başkan ve yönetim tarafından kolluk kuvvetlerine stat dışın da başlatılmıştır,Sadece stat içinde değil stat dışında da TS lu küçük çocukların formaları çıkartılmıştır.Bu olayların Trabzonspor’a karşı tahammülsüzlüğün sonucu olduğunu düşünüyorum. Başakşehir kulübünü de bu tutumundan dolayı kınıyoruz. Gecen sezon oynanan İstanbul'da ki Başakşehir maçın da benzer uygulamalar Trabzonspor taraftarına yapılmıştır.Maçtan evvel Trabzonspor taraftarlarının ayakkabıları çıkartılarak,çoraplarına kadar aranmıştır.Bir kez daha Başakşehir kulübünü ve yönetminiTrabzonspor'a karşı bu hasmane tavırlarını ,taraftarlarımıza yaptıkları zulüm niteliğinde ki uygulamalarını kınıyoruz." dedi.

Hatayoğlu, son haftalarda eleştirilen teknik direktör Ersun Yanal’ın hedef tahtasına koyulmasıyla ilgili olarak ise, “Ersun Yanal şuanda Trabzonspor’un teknik direktörüdür. Sürekli değişim ile başarı gelmediği açık ve net.Biz devam etmesi görüşündeyiz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler