Nwakaeme için flaş açıklama! Fenerbahçe ile görüştü mü? Trabzonspor ile anlaşacak mı?

Spor Toto Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor'da Nwakaeme'nin geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Sezon sonu bordo-mavili takım ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcunun menajeri çıkan transfer iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Nwakaeme için flaş açıklama! Fenerbahçe ile görüştü mü? Trabzonspor ile anlaşacak mı?

Trabzonspor'da henüz sözleşme uzatmayan Anthony Nwakaeme'nin imzasının gecikmesi adının farklı kulüpler ile anılmasına neden olmuştu. Özellikle son dönemde artan F.Bahçe iddialarıyla ilgili olarak oyuncunun menajeri Deniz Türker, açıklamalarda bulundu

Türker söz konusu haberleri yalanlayarak, "F.Bahçe ile bırakın anlaşmayı görüştüğümüz iddiası dahi doğru değil" dedi.

Nwakaeme'nin kariyerine Trabzonspor'da devam etmek istediğini belirten Türker, görüşmelerin devam ettiğini dile getirerek, şunları söyledi:  "Yönetimle temastayız. Bazı konularda görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa süre içerisinde sonuçlandırmayı amaçlıyoruz..."

UFAK PÜRÜZLER VAR, ÇÖZÜLECEK

Bordo-mavili yönetim de Nwakaeme ile devam eden pazarlıklarda bazı ufak pürüzlerin olduğunu ancak iki tarafın da sürekli iletişim halinde kalarak bunları çözüme kavuşturma düşüncesi taşıdığını vurguladı...

2018 yazında İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından 1.1 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Nwakaeme, 4 sezondur forma giydiği bordo-mavili ekipte 141 maçta 44 gol ve 40 asistlik performans sergiledi.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor