Nwakaeme'de imza gecikince dedikodular arttı! Şimdi de Fenerbahçe iddiası

Trabzonspor'un yıldızı Nwakaeme için Fenerbahçe iddiasını ortaya attılar.

Nwakaeme'de imza gecikince dedikodular arttı! Şimdi de Fenerbahçe iddiası

Trabzonspor'da Nwakaeme'den anlaşma haberleri gelmiyor. Bazı medya organlarında bordo mavili ekip ile kısa sürede sözleşme imzalayacağı haberleri çıksa da beklenen imzalar bir türlü atılmadı.
Yaşanan bu süreç sonrasında da dedikodular artmaya başladı.

İstanbul basını manşetlerine Fenerbahçe iddiasını taşıdılar.

Yapılan haberlerde Nwakaeme'nin İstanbul ekibi ile yıllık 3 Milyon Eurodan 2+1 yıllık sözleşme konusunda prensipte anlaştığı, 1,8 Milyon Euro da imza parası alacağı iddia edildi.

Haberlerde ayrıca Nwakaeme'nin Katar dahil olmak üzere birçok kulüpten resmi teklif aldığı ve 15 gün içinde bu konu ile ilgili karar vereceği belirtildi.

Trabzonspor  ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek olan Nwakaeme, 2018 yılında İsrail ekibi H. Beer Sheva'dan transfer edilmişti. 

Trabzonspor ile toplamda 141 maça çıkan başarılı oyuncu 44 gol ve 40 asist kaydetti. 

Kayseri maçında sakatlandı
Son Kayserispor ile oynanan kupa maçında sonradan oyuna giren ve Andreas Cornelius'un attığı olde asisti yapan oyuncu olan Nwakaeme'nin, karşılaşma sonrası sakatlandığı açıklanmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Dün oynadığımız Yukatel Kayserispor karşılaşmasında sol arka adalesinden sakatlanan Anthony Nwakaeme’nin bugün çekilen MR’ında sol hamstring kasında birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler