Nuri Albayrak'tan Haber61'e Cüneyt Çakır açıklaması! " Demek ki hata yapmadan..."

Nuri Albayrak Haber61'e konuştu.

Trabzonspor’un eski Başkanlarından Nuri Albayrak, Trabzonspor - Sivasspor maçı sonrası Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Albayrak, “Olması çok güzel. Bu stat yapıldıktan sonra seyircimiz taraftar haline geldi. Daha sakin olursak inşallah ipi göğüsleyeceğiz. VAR çıktıktan sonra Anadolu takımları üst sıralara çıktı. Sivas’ı tebrik ediyorum. Çok iyi oynadılar. Ligi lider olarak uzun zaman taşıdılar. Türkiye’deki futbol sistemi bozuk bir sistem. VAR sisteminin bunu düzelteceğine inanıyorum. Alt liglerdeki hakemleri çıkarırsak daha iyi olacak” dedi.

Taraftarlar ile ilgili konuşan Albayrak, “Taraftarımız şuanda taraftar olmaya başladı. 12. adamımız mükemmel” şeklinde konuştu.

Hakem Cüneyt Çakır’ın yönetimi ile ilgili soru yönelttiğimiz Nuri Albayrak, “Hakem hiç hata yapmadan yönetti. Demek ki hiç hata yapmadan yönetilebiliyor. 5 yıl Trabzon’a gelememiş bir hakem bu. Neden gelemedi, Trabzonspor’un hakkını yediği için. Ama bizim hakemler istedikleri zaman çok güzel maç yönetiyorlar” dedi.

Albayrak "O sene Bu sene mi?” sorusuna ise “O sene inşallah bu sene” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor