Novak'ın menajerinden flaş açıklama! Galatasaray iddiaları...

Trabzonspor'un sözleşmesi bitecek oyuncusu Novak için açıklama geldi.

Novak'ın menajerinden flaş açıklama! Galatasaray iddiaları...

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Trabzonspor'un yıldızı Novak'ın ismi sürekli farklı takımlara yazılıyor. Menajer Mithat Halis iddialara açıklı getirdi.

Filip Novak'ın Galatasaray'a transfer olacağı iddialarını değerlendiren Mithat Halis, "Novak sadece işine bakıyor. Şu an görüştüğü tek takım Trabzonspor. Kulüplerin durumu belli. Kulüp şu an bir şey imzalayamıyor. Menajerlik komisyonu hakkında anlaşılmadığı iddiaları da doğru değil. Prensip olarak anlaştık. Novak'ın şu an kafasında soru işareti de yok. Konsantrasyonunu da bozmuyor" dedi.

Başakşehir'in rakibini nasıl değerlendiriyor?

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Kopenhag'ı değerlendiren Halis, "Eskisi kadar kuvvetli bir takım değil. Geçen sene iyi bir stoperleri vardı, onu da Lazio'ya sattılar. Tipik bir İskandinav takımı. Fizik gücü çok yüksek. İyi oyuncularını hemen alıyorlar. Zorlanacağımızı sanmıyorum. Ağır bir ritmde arkadan top çıkarıyorlar. Oturaklı bir takım. Bu tür takımlar bize ters geliyor. Hava hakimiyetleri ve serbest vuruşlarda iyiler. Orta saha ve savunmadaki en iyi oyuncuları gitti. Bir kategori bir aşağıda" ifadelerini kullandı.

"Comolli'nin amacı kişisel zenginlikti"

Comolli'nin İngiltere basınına yaptığı açıklamalar hakkında da konuşan menajer Mithat Halis, "Comolli geleli 18 ay oluyor. Geldiği zaman tek başına yetkiliydi. Aykut Kocaman'ı o takımdan kovdu. Kovmasaydı istediği transferleri yapamazdı. Cocu gibi bir gölgeyi takıma getirdiler. Comolli'nin etkisi ve yetkisi çok fazlaydı. Fenerbahçe'yi ve Ali Koç'u kandırdı. Getirdiği oyunculara bakar mısın? Frey'i getirdiler, 2. ligde forma giyemez. Fenerbahçe'nin oyuncusu da değil. Comolli'nin amacı kişisel zenginlik elde etmekti. Yaptığı transferlerden komisyon alıyordu. Fenerbahçe'deki negatif havayı yaratan kişi kendisiydi. Kendi getirdiği futbolcular bile onu sevmiyordu" dedi. (Radyospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler