Nevzat Aydın'dan Bülent Uygun'a: Şikeci...

Aydın'dan şikeciye "Uygun" gönderme

Nevzat Aydın'dan Bülent Uygun'a: Şikeci...
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, Gaziantepspor'un kümede kalma şansının zora girmesi üzerine kendisine hafta içinde yaptığı açıklamayla hakaret eden teknik direktör Bülent Uygun'a göndermede bulundu.

Hafta içerisinde Gaziantep Teknik Direktörü, Aydın'a ynelik olarak "Karamürsel sepeti, zeki değil, kendi yönetimi bile sevmiyor" tarzında hakaret içeren açıklamalarda bulunmuştu. Bugün Kayserispor'un kazanması sonrası Gaziantepspor'un ligde kalması mucizelere kalınca Aydın sosyal medyadan Bülent Uygun'a gönderme yaptı.

Aydın " Şikecinin düşmesine az kaldı" şeklinde paylaşım yaptı. Bu paylaşıma Gaziantesporlu bir taraftarın "Gaziantepspor'u bu konunun dışında tutmalısınız" şeklindeki cevabı üzerine Aydın "Gaziantepspor ile hiç alakam yok. Ama öyle büyük bir camiaya bu teknik direktör hiç yakışmadı" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor