Nedelev Trabzonspor'a haber gönderdi!

Futbola verilen koronavirüs arasında transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor. Gelen son iddiaya göre Bulgar futbolcu Todor Nedelev Trabzonspor'a menajeri aracılığıyla haber gönderdi...

Nedelev Trabzonspor'a haber gönderdi!

Trabzonspor'un ara transfer döneminde en çok istediği oyuncular arasında yer alan Todor Nedelev menajeri ile haber yollayarak, bordo-mavili kulübün kendisine ilgisinin olup olmadığını sorduğu iddia edildi.

Takvim'de yer alan habere göre; 

Botev Plovdiv ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncunun transferini devre arasında kulübünün izin vermemesi ve ekonomik olarak sürekli fiyat artışının olması nedeniyle gerçekleştiremeyen Bordo-Mavililer'in oyuncuyu takibi sürdürdüğü ancak farklı alternatifler üzerinde de durduğu öğrenildi. Scout ekibi bu sezon Bulgar liginde 7 gol 3 asistlik performans ortaya koyan Nedelev için yeni bir rapor hazırlığında olduğu belirtildi. Rakam düşerse Bulgar oyuncu kadroya katılabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor