Nakamba'ya Trabzonspor çağrısı

"Nakamba, Trabzonspor için iyi bir seçenek olur"

Nakamba'ya Trabzonspor çağrısı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa forması giyen  Marvellous Nakamba'ya Norman Mapeza'dan Trabzonspor çağrısı geldi.

Türkiye'de Galatasaray, Ankaragücü, Altay ve Malatyaspor formaları giyen Norman Mapeza, "Nakamba, Trabzonspor için iyi bir seçenek olur" dedi.

"Trabzonspor onun için iyi bir seçenek olur"
News Pindula sitesine konuşan Mapeza, "Trabzonspor onun için iyi bir seçenek olur. Trabzonspor, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi. O ülkede futboldan bahsedecek olursak ilk konuşmamız gereken takımlar Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dur. Ancak, günün sonunda her şey oyuncunun neyi başarmak istediğine bağlıdır" dedi.

Bazı oyuncuların hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduklarınn altını çizen Mapeza, "Oyuncular Şampiyonlar Ligi'nde ve daha iyi bir ücret ödeyen takımlara transfer olmak istiyorlar. Bunlardan bahsettiklerini duyuyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. 

12 milyon Euro
Haberde, Trabzonspor'un Nakamba'ya henüz bir anlaşma sunup sunmadığının ise belli olmadığı belirtildi. Zimbabveli önlibero oyuncusu geçen sezon Club Brugge'den Aston Villa'ya 12 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

33 maçta forma giydi
26 yaşındaki Nakamba bu sezon 33 maçta sahaya çıktı ve skor üretemedi. Zimbabveli oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. 

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor